Fist bump
Slider

Vi söker kollegor

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete som hantverkare eller tjänsteman i Reliningsbranschen?

RK Relining är ett ungt installationsföretag som utför renovering (relining) av rör och ventilationssystem i fastigheter. Vi använder oss av välbeprövade tekniker och material som finns representerade på marknaden. Vi är intresserade av vår bransch och känner tillfredsställelse i väl utförda projekt. Trots att vi är ett ungt bolag har vi en samlad kunskap och branscherfarenhet på 50 år. Vi drivs av en nyfikenhet av att göra det omöjliga möjligt. För att nå dit behöver vi enastående människor som kan utföra enastående lagarbete. Var och en blir tillsammans mer än var och en för sig.

Våra medarbetare är företagets främsta resurser, av den anledningen är det viktigt att ha roligt och trivas på sin arbetsplats, tillsammans skapar vi företaget. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår verksamhet i alla led.

Vi söker dig som:

  • Har en hög servicenivå
  • Har en hög arbetsmoral
  • Är ansvarsfull och följer uppsatta rutiner
  • Som vill utvecklas i ditt arbete
  • Som vill ha daglig kundkontakt.
  • Har B-körkort (CE-kort är meriterande)

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom relining är det också meriterande.

Vi ställer höga krav på att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete, stor vikt läggs vid din personlighet. Vi kommer ge dig all den utbildning som krävs för att du tryggt skall kunna utföra ett arbete som du kan vara stolt över. Vi tillämpar 6 månaders provanställning därefter tillsvidareanställning. Kollektivavtal finns, lön betalas ut månadsvis. För detta arbete kräver vi ett utdrag ur belastningsregistret, samt att du är drogfri. Då våra arbetsplatser är geografiskt utspridda tillämpar vi vanligtvis 4-dagars arbetsvecka.

Ansökan

Din ansökan skickas till info@rkrab.se
Frågor om tjänsterna besvaras av Björn Olsson +46 76-189 52 00.

Vi ser över urvalet löpande och det finns ingen sista ansökningsdag för tjänsten.